Om os

Frederik Hornbæk og Torben HornbækTorben startede tilbage i 1987, hvor han i mange år var kædemægler med butikker på Frederiksberg og København. Nu er han blevet selvstændig med Frederik som trainee. Ved at være selvstændige og uafhængige af en stor kæde er vi ikke bundet til forskellige, faste arbejdsgange, men kan i stedet fokusere og tilpasse den enkelte handel til en enkelte kunde. Naturligvis tilbyder vi SOLGT eller GRATIS som de førende kæder. Ydermere er salgsvurderingen gennem os gratis og uforpligtende.

Bred, grundig og dybdegående viden inden for økonomi og ejendomshandler. Som uddannet ejendomsmægler har Torben et bredt kendskab til markedet, processen fra A-Å, med en passion for den enkelte ejendom, som har sin egen historie, og sælger og den enkelte kunde er altid i centrum fra aftalens indgåelse til handlen er endelig afsluttet. Vores succeskriterie er, at kunder vælger os igen, hvis de vil købe eller sælge en anden gang. Vi har store erfaringer med salg af alle typer boliger i København, navnlig Frederiksberg, fra ejerboliger og andelsboliger til projektsalg og liebhaverejendomme.

Som uddannet ejendomsmægler og valuar er Torben og Frederik det rigtige valg til at give salget af din bolig den opmærksomhed, den fortjener. Vores ideologi bygger på respekt, ærlighed og troværdighed, og vi går aldrig på kompromis med salgsprocessen, når din bolig skifter ejer.